Preskoči na vsebino
Trenutno restavracija še ni odprta!

Romantična valentinova večerja v temi

Razmišljate, da bi svojega partnerja za valentinovo presenetili z edinstvenim in romantičnim doživetjem? Zakaj mu ne bi privoščili večerje v temi?

Hitre povezave
Simona Sovič
Published: 7 septembra, 2022

Najbolj romantična večerja v Ljubljani, kjer se lahko na valentinovo v popolni temi resnično povežete s svojim partnerjem in hrano.

Si želite romantične večerje, v kateri se lahko na valentinovo resnično posvetite svoji ljubljeni osebi in hrani? Ljubljanska restavracija Večerja v temi ima popoln ambient, v katerem se med skupnim jedjo zbližate s partnerjem.

Pustite skrbi, telefone in svet za seboj. Vstopite v temno jedilnico, sedite za mizo za dva, se sprostite ob zvokih jazzovske glasbe v ozadju in počakajte na navodila natakarjev, kako uživati v večerji v temi.

Kaj je ta večerja v temi?

Se sprašujete, kaj vključuje ta večerja v temi? Kje poteka? Kako deluje? Kaj boste jedli in pili? Kako boste jedli in pili? Ali naj vas bo strah?

Tukaj so vsi odgovori na vaša vprašanja. Najprej morate vedeti, da ljubljanska večerja v temi poteka v enem od najbolj znanih in elegantnih hotelov v mestu, Best Western Hotel Slon. Tako lahko pričakujete le izvrstno hrano, saj vam večerjo v temi pripravijo kuharji hotela Slon. 

Dva pozorna natakarja vas bosta vodila skozi celotno dvourno kulinarično doživetje. Z napravami za nočno gledanje ali očali vas bosta v temi pripeljala do vaše mize (gostje nimajo zavezanih oči), vas posedla in vam razložila, kje so vaš pribor, kozarci in vrč za vodo. 

Weitor z očali za nočno opazovanje, ki nosijo hrano

Na voljo je tudi posoda z vodo, v kateri si lahko umivate roke, če se odločite, da jih boste pri jedi uporabljali namesto pribora. Svoj jedilni pribor lahko poiščete naokoli in ga uporabite. To pa je pravzaprav ena od radosti prehranjevanja v temi: hrano lahko otipate z rokami, se z njo ukvarjate in se je ne sramujete. Tu se lahko s hrano zares zbližate!

Opazili boste tudi, da boste ob bližajoči se hrani začutili in zaznali nekatere (če ne vseh) elemente, ki jih boste jedli. Opomba: Ker nimate vida, so vaši čuti za vonj, okus in dotik okrepljeni, zaradi česar je vaša izkušnja pri jedi še bolj vznemirljiva.

Meni presenečenja s slovensko hrano in vini

Dvourno doživetje hrane bo vključevalo štiri jedi. Izbirate lahko med mesnim in vegetarijanskim menijem. Hrana je tradicionalni slovenski vendar s sodobnim preobratom, v katerem številni čudoviti okusi prebudijo vaše čute. Ne skrbite, jedi so postrežene na pravi temperaturi, zato ne tvegate, da bi si opekli jezik.

Na voljo bo tudi vrsta vin, ki jih lahko spremljate ob hrani. Poleg hrane in pijače se boste lahko skupaj s soigralci udeležili tudi nekaj zabavnih izzivov. Številna presenečenja lahko odkrijete sami!

Večerja v temi

Temna jedilnica je že znan in priljubljen koncept po vsem svetu. Začel se je v Parizu in Zürichu konec devetdesetih let prejšnjega stoletja, nato pa se je razširil v številne dele sveta. Nekateri ljudje se bojijo jesti v črni temi. Vendar pa je ta koncept priljubljen. 

Večerja, ki je ne boste pozabili

Večerja v temi je izkustveno okolje, v katerem se lahko prostovoljno potopite v svet občutljivosti, ki ga morda še niste izkusili. Ob prihodu na vhod v jedilnico odložite vse vire svetlobe (mobilne telefone in drugo) in dragocenosti v omarico. In že ste pripravljeni na večerjo, ki je ne boste nikoli pozabili!

Poskrbite, da boste uživali v vsaki sekundi svoje kulinarične izkušnje! Ko se zabavaš, čas hitro teče. In končno, srečno valentinovo!

O avtorju
Simona Sovič

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Druge objave na blogu

Sofinanciranje EU

Projekt je sofinancirala EU.

3
min branja
Preberi več →

Tako kot prava ljubezen je tudi izjemen okus za dobro hrano slep

Raziščite, zakaj je okušanje odlične hrane še boljše, če izključimo vse druge čute razen okusa.

3
min branja
Preberi več →

Kulinarično doživetje, večerja v temi

Večerja v temi je novo kulinarično doživetje, ki ga morate preizkusiti. Več o tem vse bolj priljubljenem načinu okušanja izveste tukaj.

3
min branja
Preberi več →
Edinstvena kulinarična izkušnja v popolni temi
© Avtorske pravice vecerja v temi,
katera je del Slovenia Discovery znamke.