Najbolj romantična Valentinova večerja v Ljubljani


Najbolj romantična Valentinova večerja v Ljubljani

Ste razmišljali kako bi se lahko s svojim partnerjem povezali na nov, drugačen in čuten način? Program večerje v temi je popoln komplet čutnih pustolovščin z vrhunsko kulinariko in izbrano vrsto slovenskih vin, ki bi lahko oplemenitil letošnje Valentinovo. 

Pustite svoje skrbi, ugasnite telefone in svet kot ga poznate pred vrati. Vstopite v zatemnjeno restavracijo, sedite za mizo, prisluhnite zvokom  jazz-a in se prepustite senzoričnemu programu, ki vam bo odkril marsikatero skrivnost kateri niste posvečali pozornosti.

KAJ JE VEČERJA V TEMI?

Dinner in the dark je kot Dans La Noir poznan in priljubljen koncept po vsem svetu. Začelo se je v Parizu in Zürichu v poznih 90. letih, razširilo pa se je na številne dele sveta. Priljubljenost koncepta se še vedno širi od junija 2018 pa ga gostimo tudi v slovenski prestolnici.

KAKO POTEKA?

Sprejmemo vas pred restavracijo in podrobno razložimo koncept obedovanja. Vse dragocenosti in naprave, ki bi lahko osvetlile prostor, pospravimo v omarico in se skupaj odpravimo v temo. S pomočjo naprav za nočno gledanje ali zaščitnih očal vas vodimo do mize (restavracija je v popolni temi – vaše oči niso zavezane), kjer se udobno namestite, naši natakrji pa vam predajo informacije, kje lahko najdete pribor, kozarce in vrč vode.  Potemo pa vas s prijetnim povabilom, da se spoprijateljite s temo zapeljemo skozi dvourno kulinarično izkušnjo. 

VRHUNSKA HRANA IN SLOVENSKA VINA

Vse skupaj spremlja spremljava vrhunskih slovinskih vin, ki  so skrbno izbrana za prileganje k vsakemu hodu. Poleg hrane in pijače se boste lahko udeležili nekaj zabavnih izzivov, kjer z izvirnimi nalogami animiramo (pre)ostale čute.

Lahko rezervirate svojo mizo ali pa podarite darilni bon za večerjo za dva! Čas leti, kadar se zabavamo. In nazadnje, srečno zaljublen valentinov večer! ❤️