NOVOLETNA VEČERJA

Bliža se veseli december in s tem tudi začetek novega leta. Ste že razmišljali kako boste preživeli zadnje dni leta 2019?

Mi vam pripravljamo prav poseben večer. Vas mikajo nove izkušnje, kulinarična razvajanja, ter neverjetna in nepozabna doživetja? Preden vstopite v novo leto, si privoščite nepozabno gala doživetje v skrivnostni restavraciji Best Western hotela Slon. Pričarali vam bomo večer, katerega se boste še dolgo spominjali.

28. decembra vas vabimo v restavracijo s temno črno barvo, kjer bomo imeli edinstveno večerjo. Ko smo v temi in ne vidimo prav ničesar, vsi naši ostali čuti delujejo bolje. Tako bomo doživljali in okusili hrano na popolnoma drugačen način. V popolni temi bomo pokušali butična slovenska vina in okusno lokalno hrano s sodobnim zasukom.

Novoletna večerja se začne s penečim vinom, kot se za silvesterski večer spodobi. Nato bo izkušeni gostitelj izvedel zabaven in edinstven novoletni program. Prav tako vas bo seznanil z najzanimivejšimi dejstvi o temi. Ob okusni večerji, ki vam jo bo kuhal vrhunski kuhar, vas bo gostitelj zabaval z zanimivimi zgodbami. Prav tako bo za vas pripravil tudi nekaj zabavnih iger in izzivov, v katerih boste sodelovali tudi vi. Vse skupaj pa vam bo ustvarilo praznično novoletno vzdušje in nepozaben večer. 

Spoznali boste zanimive ljudi iz vsega sveta, ter se naučili veliko novih stvari o hrani in vinu. V dobri družbi boste doživeli nepozabno kulinarično doživetje. Mogoče bi bilo varno reči, da bo to najboljši zaključek leta 2019!

Cena večera znaša 72 eurov na osebo, ponudba pa vklučuje:

  • Peneče vino za dobrodošlico
  • Pozdrav iz kuhinje
  • Štirje nepozabni hodi 
  • Igre in izzivi
  • 2 uri nepozabnih doživetij 
  • Brezalkoholne pijače

Dogodek se prične ob 20.00 uri, v Best Western hotel, Slon in traja približno 2 uri. Program se odvija v dveh jezikih, slovenščini in angleščini, tako, da je dogodek primeren za vsakogar.

Svetujemo vam, da s prijavami pohitite, saj imamo omejeno število miz. Zato hitro rezervirajte svojo mizo in si zagotovite mesto na tem nepozabnem dogodku!

Ekipa Večerja v temi, vam želi lepe praznike in SREČNO NOVO LETO!

PRIJAVA

Večerja v temi novo leto